Aangename kennismaking

De kracht en kwaliteit van een accountantskantoor ligt vandaag de dag bij kennis, ervaring en goede medewerkers. Om een kwaliteitsvolle dienstverlening te kunnen aanbieden moeten wij een brede waaier aan kennis in huis hebben. Onze uitdaging bestaat er immers in u als klant bij te staan bij de vele aspecten van het ondernemerschap. Dit blijft in de eerste plaats u betekenisvolle cijfers aanreiken, op regelmatige basis, aangepast aan uw business, met de nodige duiding en eventuele sturing. Onze dossierbeheerders volgen dit samen met u op.

Naast de vele boekhouders-fiscalisten-accountants-belastingconsulenten hebben wij ook vijf juristen in dienst, die de klant op het vlak van vennootschapsrecht kunnen bijstaan. Wij begeleiden de klant eveneens bij vermogens- en successieplanning, en dit in alle onafhankelijkheid.

De groep heeft ook een grote expertise opgebouwd in reorganisaties, fusies, splitsingen en overnames. Wij hebben ook een btw-specialist in dienst. Verder verzorgen wij de loonberekening voor klanten. Daarvoor hebben wij de nodige sociaal-rechterlijke kennis in huis.

Dit maakt dat onze service steeds vanuit verschillende invalshoeken kan onderbouwd worden. Deze kwaliteitsvolle service en onze interne organisatie formaliseerde zich bovendien in een ISO9001-certificatie en een erkenning als dienstverlener voor de KMO-portefeuille.